Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 iulie 2010

Testosteron enanthat


Este un steroid cu efect indelungat,ce garanteaza in organism o actiune de 2-3 sapt.cu toate ca acesta actioneaza cateva sapt. el este aplicat in bodybuilding cel putin odata pe sapt.pritoritatea majora a acestui steroid,o constituie faptul ca substanta lui activa,pe langa faptul ca are un efect androgenic puternic pronuntat,mai are si un efect anabolic intens.de aceea atat sustanonul cat si enanthatul sunt steroizii preferati de sportivii care fac parte din atletica grea.testosteronul enanthat stimuleaza intens procesele de regenerare in organism,din aceasta cauza actionand foarte bine in marirea vitalitatii si a acumularii de energie,cat si a fazelor de compensare.prin urmare unii atleti pot face antrenament 6 zile pe sapt,de doua ori pe zi si totusi reusesc sa devina masivi si puternici.acest steroid fiind foarte puternic din toate punctele de vedere nu este recomandat incepatorilor.de fapt cei care nu au luat niciodata substante anabolizante ori care nu au o greutate corporala cat de cat mare,trebuie sa evite orice fel de testosteroni.in scopul mariri masei musculare enanthatul se combina bine cu oxymethalona,naposimul,decadurabolinul sau cu parabolanul.doza de administrare recunoscuta a acestui steroid,difera mult si oscileaza de la 250mg pe saptamana pana la 2000mg zilnic.doza de 500mg saptamanala se administreaza intr-o singura repriza,adica se injecteaza direct cate 2 ml.o doza mai mare ar trebuii divizata in 2 injectii pe saptamana.pt majoritatea atletilor doza de administrare trebuie limitata la 250mg-1000mg pe sapt.in principiu dozele mai mari nu sunt necesare.testosteronul enanthat are o actiune intensa asupra arcului "hipotalamus-hipofiza-testicule",drept reactie adversa activitatea hipofizei se micsoreaza,fapt care influenteaza negativ producerea testosteronului propriu.prin urmare atletii care administreaza enanthat,trebuie sa foloseasca hcg la fiecare 6-8 sapt.injectia de 5000 de UI la fiecare a 5-a zi timp de 15 zile(in total 3 injectii).administrarea antiestrogenilor la sfarsitul curei cu testosteron enanthat este o practica normala si obisnuita.injectarea acestor preparata contribuie la depasirea fazei catabolice incipiente si la redresarea nivelului endogen de testosteron.prin aceasta metoda se diminueaza scaderea inevitabila a fortei si masei ponderale.cei care dupa cateva sapt de administrare a acestui steroid,intrerup cura fara injectarea preparatului mentionat vor observa cum toata forta si masa musculara de odinioara se dispare brusc.nici chiar renuntarea treptata,adica micsorarea dozei de administrare nu-i va salva de inevitabilul dezastru.

4 comentarii:

  1. Salut.TESTO ENANTAT SE POATE COMBINA CU SUSTANOL.?

    RăspundețiȘtergere
  2. salut flex! de combinat... se poate combina...desi eu nu tias rewcomanda asta niciodata datorita efectelor advere pe care iti garantez ca le vei avea sub urmatoarele forme:acnee si cresterea masiva a parului pe corp,mai exista si riscul sa ti se micsoreze testiculele tot ceti pot spune e ca eu nu recomand un ciclu de genul asta.Test.enanthat. se poate combina foarte bine cu decadurabolin, danabol,anadrol sau kiar si test. propionat.cele mai bune rezultate le poti obtine combinandul cu deca,eu unul iti garantez ca e mai tare decat susta+deca;)

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaaaaaa P.S. sustanonul este alcatuit din 4 esteri ai testosteronului printre care si enanthat,deci...nu poti manca paine cu paine:))) daca intelegi ce vreau sa spun...

    RăspundețiȘtergere