Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 iulie 2010

Equipoise


Substanta chimica activa: boldenon undecilenat
Denumiri comerciale: Equipoys, Ganabol, Pays, Sibolin, Boldenon, Venobol.


Este un derivat al testosteronului, care produce efecte anabolice mari si androgene slabe. Esterul undecilenat extinde cu mult activitatea steroidului, clinic fiind adminsitrat odata la 3-4 spatamani. In medicina veterinara este folosit mai ales la cai.
Se pare ca Equipoise poate creste numarul celulelor rosii. Efectele benefice ale acestui steroid sunt foarte apreciate in randul sportivilor, fiind un steroid din ce in ce mai popular in ultimii ani. Este considerat de multi un Deca-Durabolin mai puternic. Este ieftin si poate inlocui Deca fara probleme intr-un ciclu. Efectele secundare asociate cu acest steroid sunt in general blande. Structural se poate converti in estrogen dar nu are o afinitate prea mare in a face asta. Deci, efectele secundare androgenice precum retentia de apa, acumularea de grasime si ginecomastia sunt teoretic posibile dar la doze moderate sunt sanse reduse sa apara.

La fel si in cazul efectelor secundare androgene. Pielea uleioasa, acneea si calvitia pot aparea, dar la doze mari. Desi este un steroid usor, poate avea efecte supresive asupra productiei proprii de testosteron, asa ca folosirea HCG si Nolvadex dupa ciclu poate fii necesara, mai ales atunci cand ciclul are o durata mare.

Se administreaza cel putin odata pe saptamana, in doze de 200-400 mg pe saptamana. De obicei se gaseste ambalat la fiole de 25 mg si astfel administrarea poate devenii neplacuta prin numarul mare de injectii. Asa ca se pot administra doze mai mici odata la doua zile care cumulate sa dea cantitatea dorita pe saptamana. De asemenea trebuie rotit locul injectiei ca sa se evite iritarea. Daca se administreaza o doza prea mare de substanta uleioasa intr-un singur loc se pot ajunge la complicatii chirurgicale. Asa ca pentru a evita asta nu trebuie injectat mai mult de 3 ml deodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu