Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 iulie 2010

Parabolan


Substanta chimica activa: trenbolon hexahidroxibenzilcarbonat
Denumiri comerciale: Parabolan, Danabolan, Trenabol depot


Parabolanul este numele comercial al unui ester rar intanlit al trenbolonului si anume trenbolonul hexahidroxibenzilcarbonat. A fost fabricat de catre firma franceza Negma. In 1997 a fost scos din productie. Toate produsele Parabolan care se gasesc astazi cu ambalajul firmei Negma sunt falsuri. Totusi, Parabolanul a inceput sa fie fabrica recent si de alti intreprinzatori. Este foarte asemanator cu trenbolonul acetat, decat ca esterul Prabolanului ii da o durata de viata mai mare, pana la doua saptamani.

Trenbolonul este un anabolic puternic cu efecte androgenice la fel de puternice. Este bun pentru cresterea rapida in masa musuclara lina si forta, de obicei aducand aceste rezultate intr-o perioada scurta de timp. Efectul anabolic al Parabolanului este des comparat cu cel al Dianabolului sau testosteronului, dar cu importanta diferenta ca nu se converteste in estrogen. Este o trasatura de mare importanta, caci, de obicei, steroizii care aduc castiguri mari de masa au si o rata de aromatizare foarte mare. Iar steroizii care nu se aromatizeaza ofera de obicei castiguri modeste. Acest fapt nu este valabil si pentru Parabolan. Cu el nu trebuie sa ne facem griji pentru efectele secundare estrogenice si aduce in acelasi timp castiguri rapide si considerabile de masa musculara. Nu retine apa in cantitati insemnate asa ca muschii acumulati vor avea una spect dur si striat. Ginecomastia nu este nici ea o problema, asa ca daca este folosit singur, nu este nevoie sa fie adaugate medicamente auxiliare precum Nolvadex sau Clomid.

Efectul androgenic puternic cumulat cu lipsa celui estrogenic poate duce la arderea stratului adipos. Este un excelent steroid pentru definire.
Pot aparea efecte secundare de natura androgenica precum caderea parului, acnee, agresivitate crescuta, piele uleioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu