Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 iulie 2010

Sfaturi pentru a slabi


Vreti sa scapati de kilogramele in plus? Mai jos sunt cateva sfaturi care va vor ajuta.

Fara sucuri!

In primul rand fara sucuri, fie ele acidulate sau nu. Nu ne referim aici si la sucurile facute acasa, din fructe stoarse, fara adaos de zahar. Sucurile din comert contin fosfati, care fac pierderea kilogramelor foarte dificila. Acesti fosfati inconjoara celulele grase, si va trebui sa lucrati pentru a scapa in primul rand de ei si abia apoi se va incepe si arderea grasimilor. Asa ca feriti-va de sucuri cat de mult puteti.

Fara carbohidrati!

Carbohidratii sunt prima sursa de energie a organismului, asa ca atunci cand alergati sau va antrenati, acestia vor fii arsi primii si abia apoi grasimile. Asa ca daca va privati organismul de carbohidrati, acesta va arde grasimi in loc.

Proteinele sunt cheia!

Nu puteti manca produse bogate in grasimi, asa ca ar trebui sa mancati produse cu multe proteine si putine grasimi, precum iaurt degresat, carne slaba, shake-uri proteice.

Un shake proteic dimineata poate tine loc de micul dejun. Proteina te ajuta si sa fii alert si vioi de-a lungul zilei. Proteinele sunt cheia, pentru ca este ultimul lucru ars de organism pentru energie, si va mentine metabolismul ridicat.

Fiti activi!

Alergati, practicati sportul preferat, faceti fitness. Atunci cand tineti un regim faceti mai multe repetari cu greutati mai mici, asta in cazul in care frecventati o sala de fitness si va antrenati cu greutati. Sportul face bine la sanatate si contribuie la aspectul placut si armonios al corpului, dand tonus si tarie muschilor.

Faceti squaturi!

Squaturile sunt genuflexiuni, cu o bara cu greutati pe spate. Este cel mai important exercitiu in culturism, dar si in general. Indirect, lucreaza toti muschii corpului, dand tonus si ajutand la cresterea metabolismului.

Mancati portii mici!

Nu va umpleti farfuria pentru ca veti fii tentati sa mancati tot. Stabiliti-va dinainte cantitatea, si mancati controlat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu